воскресенье, 27 сентября 2015 г.

М'ячик.

Нарешті вперше за дуже довгий час я сіла шити))). Це так чудово і цього так не вистачало.
Неважливо, що це був стомілйонний повтор розвиваючого м'ячика, тут головне насолода від процесу)

відправляюсь з ним в Рукодільне кафе



пятница, 25 сентября 2015 г.

Ягідний сезон.

Класно бути чарівницею)))) Сезон ягід ніби закінчився, а у мене він цілий рік)))).
От і сьогодні цілий гребінь соковитих ягід голубіки.



відправляю його в Рукодільне кафе

среда, 23 сентября 2015 г.

Ще трошечки прикрас.

Вже нарешті сідаю на вихідних шити!! Ура ура!!!! Поки все розпланувала і сподіваюсь ніщо не вплине на мої плани, в першу чергу діти)))), бо в них своє уявлення про мамину роботу))))


А поки що покажу вам знову нові обручі-віночки-резиночки
Віночок нареченої, надзвичайно ніжний



Ізумрудний)

дуже люблю робити резиночки


І ще трошки віночків




четверг, 17 сентября 2015 г.

Синьо-білий

Думок багато, а слів бракує.... Може осінь....
Воно завжди так, з пожовклим листям приходить стан замисленості , спокою і мрій)

А наразі покажу вам новий гребінь .





понедельник, 14 сентября 2015 г.

Яблучні трояндочки.

Давно хотіла зробити і нарешті вчора наваяла. ))
Рецепт дуже простий, дуже смачна штука получається - діти розмели за 5 хвилин))).


Прості та красиві, а головне корисні ласощі до чаю для наших діток.

Інгредієнти:
• сік лимона
• яблука
• абрикосовий джем
• тісто листкове
• вода
• кориця (за бажанням)
• пудра цукрова.

Приготування:
1. Вичавити сік половини лимона, розбавити з водою навпіл.
2. Нарізати яблука, змішати з соком лимона і водою і нагріти в мікрохвильовці на 3 хвилини. Яблука відкинути на друшляк, дати обсохнути.
3. Окремо змішати 3 ложки абрикосового джему і 2 ложки води Нагріти в мікрохвильовці 1 хв і гарненько перемішати.
4. Розкачати тісто, нарізати смужками, змастити джемом, розкласти яблука, можна присипати корицею. І скрутити.
5. Розкласти у формочки і випікати при 180°C 25-30 хвилин.


РS : я замість джема взяла мед, трошки розведений водою і раджу додати корицю, хто любить, буде набагато смачніше)

І найголовніше - не полінуйтесь і розігрійте яблука, саме так, як написано в рецепті( я на газу в кастрюльці зробила), інакше яблука не будуть м'якими, під час скручування будуть ламатись і в готовому вигляді вони будуть сухі - я пробувала і так і так , і проварені яблучка м'які. блискучі і ароманті вийшли.

Смачного!

понедельник, 7 сентября 2015 г.