Давно хотіла зробити і нарешті вчора наваяла. ))
Рецепт дуже простий, дуже смачна штука получається - діти розмели за 5 хвилин))).
Прості та красиві, а головне корисні ласощі до чаю для наших діток.
Інгредієнти:
• сік лимона
• яблука
• абрикосовий джем
• тісто листкове
• вода
• кориця (за бажанням)
• пудра цукрова.
Приготування:
1. Вичавити сік половини лимона, розбавити з водою навпіл.
2. Нарізати яблука, змішати з соком лимона і водою і нагріти в мікрохвильовці на 3 хвилини. Яблука відкинути на друшляк, дати обсохнути.
3. Окремо змішати 3 ложки абрикосового джему і 2 ложки води Нагріти в мікрохвильовці 1 хв і гарненько перемішати.
4. Розкачати тісто, нарізати смужками, змастити джемом, розкласти яблука, можна присипати корицею. І скрутити.
5. Розкласти у формочки і випікати при 180°C 25-30 хвилин.
РS : я замість джема взяла мед, трошки розведений водою і раджу додати корицю, хто любить, буде набагато смачніше)
І найголовніше - не полінуйтесь і розігрійте яблука, саме так, як написано в рецепті( я на газу в кастрюльці зробила), інакше яблука не будуть м'якими, під час скручування будуть ламатись і в готовому вигляді вони будуть сухі - я пробувала і так і так , і проварені яблучка м'які. блискучі і ароманті вийшли.
Смачного!
Рецепт дуже простий, дуже смачна штука получається - діти розмели за 5 хвилин))).
Прості та красиві, а головне корисні ласощі до чаю для наших діток.
Інгредієнти:
• сік лимона
• яблука
• абрикосовий джем
• тісто листкове
• вода
• кориця (за бажанням)
• пудра цукрова.
Приготування:
1. Вичавити сік половини лимона, розбавити з водою навпіл.
2. Нарізати яблука, змішати з соком лимона і водою і нагріти в мікрохвильовці на 3 хвилини. Яблука відкинути на друшляк, дати обсохнути.
3. Окремо змішати 3 ложки абрикосового джему і 2 ложки води Нагріти в мікрохвильовці 1 хв і гарненько перемішати.
4. Розкачати тісто, нарізати смужками, змастити джемом, розкласти яблука, можна присипати корицею. І скрутити.
5. Розкласти у формочки і випікати при 180°C 25-30 хвилин.
РS : я замість джема взяла мед, трошки розведений водою і раджу додати корицю, хто любить, буде набагато смачніше)
І найголовніше - не полінуйтесь і розігрійте яблука, саме так, як написано в рецепті( я на газу в кастрюльці зробила), інакше яблука не будуть м'якими, під час скручування будуть ламатись і в готовому вигляді вони будуть сухі - я пробувала і так і так , і проварені яблучка м'які. блискучі і ароманті вийшли.
Смачного!
Треба ще раз зробити, можливо цього року вийде))) бо виглядає так, що хочеться екран лизнути)))
ОтветитьУдалитьОх, як смачно виглядаєєєєє! Уявляю, які ж вони добрі :)
ОтветитьУдалитьКак красиво и аппетитно! Просто слюнки потекли ;)
ОтветитьУдалить