суббота, 13 сентября 2014 г.

Дівчата, хто вишиває, допоможіть.

Дівчата, будь ласка , допоможіть в такому питанні  - дизайни Дименсіонс і Ріоліс вишиваються тільки їх оригінальними нитками , чи в схемах ідуть номери по іншому виробнику( анкор чи може дмс).
Ніколи не вишивала ці дизайни, але в неті знайшла чудові схеми і вже день сиджу, не можу розібратись. Я в цьому не дуже спец.
От наприклад, дуже подобається верск від Ріола, але там я так розумію нитки шерстяні від самого виробника. А це можливл якось перевести в інші?
А ще скачала чудову схему вітрини іграшок від Діменсіонс і теж не розберусь, які там нитки
Якщо вам не важко, допоможіть чайнику.
Буду дуже вдячна!

20 комментариев:

  1. і там, і там свої нитки, номерів іншого виробника не вказують
    якщо діменшинс ще можна спробувати підібрати в дмс чи анкорі (а швидше суміш з різних виробників), так як це все хлопкове муліне, то ріоліс шерстяний, на мою думку, не варто - єфект буде повністю не той

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дуже дякую!!! Тоді точно вереск замовлю.
      А от знайшла в магазині набори Акварельні від Ріоліса, то вказано, що нитки анкор. Тобно в цих схемах будуть анкоровські номери?
      І ще, підбирати я так розумію навмання, методом "тику" ?

      Удалить
  2. Специально достала набор от Риолиса с одуванчиками, он с шерстью. Номеров ниток точно нет. Моточки насыпью без органайзера. Не знаю как наборы "Риолиса" с Анкором , но Чаривна Мыть делилась номерами этих ниток в своих наборах. У меня набор "Взгляд" с этими нитками. У меня есть некоторые схемы Риолиса со сканами ниток, можно на глаз присмотреть. Но надо знать номер набора у меня архив по номерам. Я вживую видела один и то подаренный.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. дуже дякую! Мабудь треба купити хоча бо дин набір Ріоліса, щоб зрозуміти.

      Удалить
    2. могу сфотографировать что внутри. Только что у себя посмотрела такого номера Риолиса нет, а ДИМ, если знаете номер набора, то напиши я посмотрю у себя перенабор или графика может есть.

      Удалить
  3. Если надо могу прислать таблицы перевода ДМС в Анкор

    ОтветитьУдалить
  4. Ось спеціально скопіювала з магазина - Набор для вышивания "Флоксы" Риолис Размер: 30*30 см Кол-во цветов: 23 В состав набора входит: Цветная символьная схема, канва для вышивания 100% хлопок, цвет белый, нитки анкор 23 цвета, игла. - See more at: http://мереживо.com.ua/crossstitch/Riolis1069#sthash.mTaudkRJ.dpuf

    ОтветитьУдалить
  5. Наташа, флоксы у меня точно есть. Графика и перенабор. Там есть скан ниток. Есть органайзер с номерами, но вроде ДМС и номера Гаммы и Мадейры. Хочешь я тебе пришлю, а ты посмотришь?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. О, якщо можна. Дуже вдячна!!!!
      моя пошта natalipavlenko@ukr.net

      Удалить
    2. бо у нас в м агазинах не можу взагалі Ріоліс знайти. щоб хоча б подивитись і зрозуміти що воно таке.
      Марина, дуже дякую!

      Удалить
    3. Отправила. Перенабор в РМ, там ДМС

      Удалить
  6. Наташа, за Ріоліс не скажу, а Діменсіонс можеш сміливо переводити в ДМС, точно є такі таблиці в неті, я Ангела та леопарда шила таким чином, все чудово виходить, тут можна глянути http://nikulj.blogspot.com/search/label/Dimensions . Зараз майже всі набори їхні китайського походження і ниточки набагато гірше ДМС, дошию всі запаси і буду так підбирати надалі.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. дуже дякую! Вже подивилась - дуже красива вишивка, уже!

      Удалить
  7. там в наборе шерсть идет https://www.youtube.com/watch?v=hxXySzKcUpk&list=UUZf6sVx0o3bP_uBAsTSGOMQ посмотрите видео єтой девушки она вішивала , мне кажется лучше по оригинальному набору вішивать )

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. нічого собі, навіть відео бувають, оце я блін відстала від життя. Дуже дякую, вже переглянула!

      Удалить
    2. а еще я не скупляю ниточки охапками мне дорого, а заказываю сборку наборчика по схеме в Катрусиніх рукоделках у них подбор в ДМС и СХс советую к ним заглянуть там хорошая девушка Катя ) https://vk.com/katrusinu_rukodelki а вот ссілка у меня как она мне собрала к схемке http://tanyagre.blogspot.com/2014/07/blog-post_12.html

      Удалить
    3. Дякую, вже подивилась. Але я не зовсім зрозуміла - вона тільки до своїх схем підбирає, равильно?

      Удалить
    4. Катюша подберет и по вашей схеме главное чтобы был ключ.

      Удалить