понедельник, 8 сентября 2014 г.

В'ялені перець і баклажани.

І знову я зі смакотою. А це реально смакота.

Перець робила по такому самому рецепту, як і помідори . Перць бажано взяти невеличкий і м'ясистий.
А от баклажани це бомба! І все дуже просто - порізала на кружечки, не чистила, трошки підсолила, посипала дрібно різаною петрушкою і в сушку. Головне, не різати дуже тонко - 1 - 1,5 см не менше і не доводити до хрусткого стану. Вони і хрусткі потім розм'якнуть у маслі, але будуть трохи жорсткі.
Баклажани вкладати в банку так само, як і помідори з перцем, але раджу додати більше часинику.
Баклажани самі по собі трошки гострі + аромат петрушки і часничку,мммммммм.Спробуйте, точно не пошкодуєте. Це я вам, як людина яка не любить баклажани, кажу)



Доречі, всю цю смакоту можна їсти вже через добу, цього абсолютно достатньо для того, щоб аромати настоялись.
Смачного!

13 комментариев:

  1. Очень аппетитно и красиво! Наверно воспользуюсь твоим рецептом)
    Как раз сегодня подумала, что надо сделать какие то заготовки самой, а то все бабушки снабжают, но как то с каждым годом все меньше. Пора вот и самой учится делать!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Люда спробуй, моє сподобатись. Мені теж все мам передає - консервацію, соління. А от в'ялити вирішила сама - я таке дуже люблю

      Удалить
  2. мені здається я навіть унюхала запах часнику з травками :)..чи то я вже їсти хочу. Вигляд апетитний!!

    ОтветитьУдалить
  3. Ох... як смачнооо!!! ще й до того корисно :)

    ОтветитьУдалить
  4. А твои домашние наверное думают, скорее бы зима пришла, чтоб попробовать эту вкусноту )))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. )))) Ага, діти вже не дочекаються - пастілу в мене виманюють

      Удалить
  5. Ммммм, должно быть нереально вкусно. А на зиму такое можно делать?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. так я це на зиму і роблю. Просто простерилізуй банки і тримай в холодильнику

      Удалить
  6. Наташенька, ой спасибо, что делишься! Какая ж красота! Чудо! Чудо!!!

    ОтветитьУдалить
  7. А чеснок лушче подавить, или можно целым? :)
    Помидоры делала, просто бомба!

    ОтветитьУдалить