вторник, 30 сентября 2014 г.

Цукати з гарбузи.

Дівчата, ваші діти не люблять гарбузу? То цей рецепт точно для вас! Перевірено на своїй дитині і на мені)))))
Ні я ні моя дитина не любимо гарбузу в чистому вигляді. Але ці цукерочки зовсім інша справа))))
Зварені в апельсиново-коричному сиропі, підсушені і посипані цукровою пудрою, вони неймовірно смачні.
Тут детальний рецепт з фотографіями. Від себе додам, що можна урізноманітнити рецепт - використати наприклад лимон, або і лимон і апельсин разом, також можна додати спеції по смаку, наприклад гвоздику.
Але я робила саме , як написано в рецепті.
Смачного!



20 комментариев:

  1. Наташ, это же праздник живота какой-то!!!!!! Надо приготовить, мы тыкву обожаем! Я просто её сушу, но чтобы в сиропе, да с корицей!!!! Мммм :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Обов'язково зроби, не пошкодуєш! Малу не можу відтягнути від цукєрок, хоча гарбузу терпіти не може. Я думаю, що ще з лимоном буде прикольно.

      Удалить
  2. дякую, Наталочка! корисна смакота! :)

    ОтветитьУдалить
  3. а скільки часу їх треба варити?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. трба висипати їх в киплячий сироп, дочекатиь поки воно все разом закипить і ще хвилин 5 варити. І я студила десь до кімнатної температури.

      Удалить
    2. Нема за що. Тільки цю процдуру треба 3 рази повторити.

      Удалить
    3. ага :) оце важливо. я вже придбала гарбуза :D

      Удалить
    4. А я вже нові роблю, ті розмели в той же день))

      Удалить
  4. какая красота! нужно будет приготовить

    ОтветитьУдалить
  5. Очень аппетитно выглядят. Я бы съела все что в вазочке за раз :)))

    ОтветитьУдалить
  6. Классс!!!! поставила тыкву,чтобы сок пускала.Попробую сделать,вдруг понравиться,а то тыкву ни в каком виде есть не хотят)) спасибо за наводку на рецептик:)))

    ОтветитьУдалить
  7. Наташа, подскажите, пожалуйста, где можно рецепт увидеть. То ли я такая внимательная, то ли рецепта нет.
    А как вы эту вкусняшку сушили?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Юля, слово Тут кликабельно. Вот ссылка на всякий случай - там все очень подробно .http://tanyusha100.ru/post305440020/?upd
      сушила в электросушке

      Удалить
    2. Извините, пожалуйста, за беспокойство. Просмотрела.

      Удалить
    3. Юля, та ничего. И со мной на ты!
      В других темах отпишусь чуть позже, очень занята

      Удалить
    4. Специально для тех, кто не особо любит тыкву (гарбуз) предлагаю попробовать солнечные булочки. Я уже опробовала. Результат потрясающий. Прошу сюда: http://nitochka-igolochka.blogspot.com/2014/10/blog-post_69.html

      Удалить
  8. Дякую за смачний рецептик) Ми усією сімєю дуже любимо гарбуз. І печений, і варений, і гарбузову кашу. А ще готуємо такий десерт: ріжемо шматками гарбуз, варимо до готовності (мякості), товчемо, як варену картоплю і додаємо цукру за смаком. Коли охолоне - у креманки і вуаля - гарбузове морозиво. Смакота неймовірна)

    ОтветитьУдалить