Я по швиденькому забігла показати вам мої нові смаколики на зиму.
Це ще не кінець моїх заготовок зимових. Роблю, роблю, роблю багато-багато. скоро покажу)))
А поки що пастіла грушева. Ну дууууууууууууууууууже смачна!!!
Рецепт - груші почистила, видалила серединку, порызала і склала в кастрюльку, додала трохи води( на 1 кіло 2-3 столовы ложки), видавила лимон, можна половинку, можна цілий. Поставила тушити поки стануть м'які. Вбила блендером до пюре, виклала на пергамент, десь в 1 см шар, і в сушку. Цукор не додавала, бо груші дуже солодкі і ароматні.
Якщо під час тушіння буде багато соку, то його краще злити.
Яблука робила так само, але не чистила і сік не зливала, бо його там майже не було.
І, тадам, яблучна з горіхами
Це ще не кінець моїх заготовок зимових. Роблю, роблю, роблю багато-багато. скоро покажу)))
А поки що пастіла грушева. Ну дууууууууууууууууууже смачна!!!
Рецепт - груші почистила, видалила серединку, порызала і склала в кастрюльку, додала трохи води( на 1 кіло 2-3 столовы ложки), видавила лимон, можна половинку, можна цілий. Поставила тушити поки стануть м'які. Вбила блендером до пюре, виклала на пергамент, десь в 1 см шар, і в сушку. Цукор не додавала, бо груші дуже солодкі і ароматні.
Якщо під час тушіння буде багато соку, то його краще злити.
Яблука робила так само, але не чистила і сік не зливала, бо його там майже не було.
І, тадам, яблучна з горіхами
А рецептик?
ОтветитьУдалитьНатали, спасибо за эксперименты! Очень вкусно рассказали.
ОтветитьУдалитьЭх, вкуснятина! Наташа, а как ты хранишь ее?
ОтветитьУдалитьДівчата дякую.
ОтветитьУдалитьІра зберігаю в судочках в холодильнику. Але можна просто в сухому прохолодному місті - на балконі наприклад. Просто мені нема більше де.
Какая прелесть и спасибо тебе за рецепт. Я люблю груши и помню, что варенье из них сладкое и не требует много сахара. Спасибо что напомнила.
ОтветитьУдалитьОксана, будь ласка
УдалитьЭстетично! Надо попробовать сделать и себе, главное не полениться)
ОтветитьУдалитьЛЮда, ти навіть полінуватись не встигнеш, бо все дуже просто і швидко. Але воно так смачно!!!!!
УдалитьДякую, спробую зробити у духовці
ОтветитьУдалитьАле у духовці, якщо є конвекція, то треба включити, якщо нема, то трохи привідкрити духовку - має бути циркуляція повітря.
УдалитьОй, какая красота! Наталь, спасибо огромное за рецепт! Обязательно попробую. Мне девчата присылали такую пастилу, до чего ж вкуснотень! А теперь и рецепт будет! Спасибо!
ОтветитьУдалитьОлеся, будь ласка. буду робити ще новеньке, буду ділитись.Планів багато
Удалитьзахлебнулась слюнями. попробую сегодня сливу с грушами так эффектно переработать)))
ОтветитьУдалитьа я не зрозуміла, яку температуру виставляти в духовці, мінімальную? і скільки за часом воно буде сушитися, ну приблизно 30хвилин?
ОтветитьУдалитьЯ не знаю скільки в духовці - я в електросушарці сушу. Там 70 градусів.
Удалить