І знову я зі смакотою. А це реально смакота.
Перець робила по такому самому рецепту, як і помідори . Перць бажано взяти невеличкий і м'ясистий.
А от баклажани це бомба! І все дуже просто - порізала на кружечки, не чистила, трошки підсолила, посипала дрібно різаною петрушкою і в сушку. Головне, не різати дуже тонко - 1 - 1,5 см не менше і не доводити до хрусткого стану. Вони і хрусткі потім розм'якнуть у маслі, але будуть трохи жорсткі.
Баклажани вкладати в банку так само, як і помідори з перцем, але раджу додати більше часинику.
Баклажани самі по собі трошки гострі + аромат петрушки і часничку,мммммммм.Спробуйте, точно не пошкодуєте. Це я вам, як людина яка не любить баклажани, кажу)
Доречі, всю цю смакоту можна їсти вже через добу, цього абсолютно достатньо для того, щоб аромати настоялись.
Смачного!
Перець робила по такому самому рецепту, як і помідори . Перць бажано взяти невеличкий і м'ясистий.
А от баклажани це бомба! І все дуже просто - порізала на кружечки, не чистила, трошки підсолила, посипала дрібно різаною петрушкою і в сушку. Головне, не різати дуже тонко - 1 - 1,5 см не менше і не доводити до хрусткого стану. Вони і хрусткі потім розм'якнуть у маслі, але будуть трохи жорсткі.
Баклажани вкладати в банку так само, як і помідори з перцем, але раджу додати більше часинику.
Баклажани самі по собі трошки гострі + аромат петрушки і часничку,мммммммм.Спробуйте, точно не пошкодуєте. Це я вам, як людина яка не любить баклажани, кажу)
Доречі, всю цю смакоту можна їсти вже через добу, цього абсолютно достатньо для того, щоб аромати настоялись.
Смачного!
Очень аппетитно и красиво! Наверно воспользуюсь твоим рецептом)
ОтветитьУдалитьКак раз сегодня подумала, что надо сделать какие то заготовки самой, а то все бабушки снабжают, но как то с каждым годом все меньше. Пора вот и самой учится делать!
Люда спробуй, моє сподобатись. Мені теж все мам передає - консервацію, соління. А от в'ялити вирішила сама - я таке дуже люблю
Удалитьмені здається я навіть унюхала запах часнику з травками :)..чи то я вже їсти хочу. Вигляд апетитний!!
ОтветитьУдалитьОх... як смачнооо!!! ще й до того корисно :)
ОтветитьУдалитьА твои домашние наверное думают, скорее бы зима пришла, чтоб попробовать эту вкусноту )))
ОтветитьУдалить)))) Ага, діти вже не дочекаються - пастілу в мене виманюють
УдалитьМмммм, должно быть нереально вкусно. А на зиму такое можно делать?
ОтветитьУдалитьтак я це на зиму і роблю. Просто простерилізуй банки і тримай в холодильнику
УдалитьНаташенька, ой спасибо, что делишься! Какая ж красота! Чудо! Чудо!!!
ОтветитьУдалитьСкоро буде новеньке і теж смачненьке.
УдалитьА чеснок лушче подавить, или можно целым? :)
ОтветитьУдалитьПомидоры делала, просто бомба!
часник цілим можна
Удалитьрада, що сподобався рецепт і результат
Удалить